sabato 16 agosto 2008

ONIONS


Onions fro my grandmother garden.

10 commenti:

Pat ha detto...

I love onions, all kinds and all ways.

Katie ha detto...

I bet these have a wonderful scent! I got a few things from my mother's garden today: tomatoes, basil, zucchini and a pepper. Nice to have relatives who garden!

crittoria ha detto...

A bountiful harvest!

Jilly ha detto...

Beautiful bunches of onions. Is there anything in the world like home-grown food? No!

thanks so much for visiting Menton. I'm glad to find Pergola. Confess I didn't know where it was in italy but have looked it up and found the Marche region. Well all of Italy, in my view, is HEAVEN! Ciao.

MumbaiiteAnu ha detto...

We get them in bunches like that here too. It's difficult to imagine most of Indian special dishes without onions.
I love cooking with onions, pickled ones and raw too.

Mumbai Weekend Snapshot

Chuck Pefley ha detto...

Patrizia, I'm assuming these onions are strung together by hand before being hung up to dry? How long do they keep before turning bad?

Alessandro Zilli ha detto...

Ma dov'è che cai in Albania?

Io parto il primo di settembre e tornerò il 21... mi aspetteranno 20 giorni di duro lavoro... magari ci si vede!!! :)

балканска девојка ha detto...

ciao vero,
non ho trovato la tua mail,
la mia è lina_vestica@hotmail.it
se vuoi studiare con me, riky e francy scrivimi

vero ha detto...

Ciao Lina, grazie per la tua mail, mi faccio viva io con te.
Ciao Skender, la mia idea era prendere il traghetto ad Ancona per la Grecia, poi fare un po' di mare (se il tempo permette) nelle coste sud dell'Albania, risalire tutto il paese facendo sosta a Saranda, Berat Valona, Durazzo, Lago di Scutari e poi riprendere il traghetto in Montenegro.. Che dici si può fare in 8-10 giorni o è troppo ambizioso? Io dovrei andare verso la metà di settembre...chissà?!

hpy ha detto...

They look very good.